Ons aanbod

HR-scan: waar kan jouw HR-beleid nog beter?

Een bedrijf floreert als medewerkers gelukkig zijn in hun job. De sleutel hiervoor is dat ze hun passie, competenties en talent kunnen inzetten in functie van de bedrijfsdoelstellingen. Als bedrijf kan je hier door een aantal slimme ingrepen en strategieën extra aan bijdragen. Dat gaan we heel concreet maken door te onderzoeken wat er op HR-vlak al wel goed loopt én waar je HR-beleid nog beter kan. En natuurlijk bekijken we wat je medewerkers juist nodig hebben en hoe we dat zo efficiënt mogelijk kunnen implementeren, zonder zware kosten en grote inspanningen.

Inhouse traject: praktisch en geheel op maat

Het plan van aanpak bij HR3 is altijd geheel op maat van jouw wensen, voorkeuren en behoeften. Misschien heb je gewoon nood aan wat klankbordsessies rond een bepaald topic, prima. Of je hebt een heel praktische case die je samen wil aanpakken, dat kan. Of je kan wel een verdiepend traject gebruiken waarbij we samen bepaalde HR-processen implementeren. Of je wil een HR workshop organiseren. Allemaal mogelijk. Zo lang het maar hands-on en toepasbaar is. Want we zijn niet het soort partner dat aan komt draven met grote theorieën en je dan achterlaat met een lijst to do’s waarvan je jezelf afvraagt hoe eraan te moeten beginnen.

Lerend netwerk: meer dan enkel kennis opdoen

We geloven bij HR3 steevast dat een sterk HR-beleid niet alleen bestaat uit de kennis is die je zelf in huis haalt, maar vooral hoe je jezelf laat omringen. Daarom staat in al onze workshops en trajecten het netwerken en connecteren centraal. We breiden dus niet alleen je HR-kennis uit door je te laten kennismaken met geproefdraaide modellen en voorbeelden uit onze eigen ervaring. We brengen je ook in contact met een netwerk aan externe partners en interessante links die ervoor gaan zorgen dat jouw HR-beleid naar een ander niveau wordt getild. Want samen kan je altijd meer.

Agenda lerende netwerken

Sorry, in 2023 zijn er geen lerende netwerken meer gepland. Binnenkort publiceren we de agenda voor 2024.

Partners