Lerend netwerk: Inclusief werkgeverschap

De maatschappij wordt diverser en onze bedrijven ook. Divers talent kan waarde toevoegen aan je bedrijf én heeft een positief effect op je bedrijfsresultaten. Tenminste, als je het goed aanpakt.

Hoe kan je als bedrijf je strategische doelen verbinden aan duurzaam werkgeverschap?

Hoe kan je je uitdagingen op vlak van werving & selectie op een creatieve manier aanpakken met nieuwe manieren van aanwerving en opleiding?

Hoe hanteer je een grote of juist beperkte diversiteit in je medewerkersgroep? Wat betekent dit voor leidinggevenden?

Hoe versterk je je bedrijfscultuur vanuit een diversiteitsdenken en maak je de sprong naar inclusief werkgeverschap, waarbij een diverse groep talent je bedrijf kan doen groeien.

In de vier groepssessies zoomen we in op verschillende dimensies van Inclusief werkgeverschap.

E

We vertrekken vanuit je ambities of doelstellingen en helpen deze te concretiseren in actieplannen. We reiken ook handvatten aan om de diversiteitsmindset te introduceren in je bedrijf

E

We kijken naar inclusief leiderschap en zoomen in op de rol van leidinggevenden en management.

E

We verkennen de do’s en don t’s. Wat zijn de valkuilen van werken aan inclusief werkgeverschap? En hoe vermijd je dat je hiermee in aanraking komt.

E

Als laatste kijken we ook nog naar je vacatures en wervingskanalen. Zijn deze voldoende inclusief geschreven? En welke partners zijn voor jou interessant inzake nieuwe medewerkers.

Data:

Dinsdag 28 september 2021: 9u tot 12u

Dinsdag 05 oktober 2021: 9u tot 12u

Dinsdag 12 oktober 2021: 9u tot 12u

Dinsdag 19 oktober 2021: 9u tot 12u

Na het lerende netwerk kan je beroep doen op verdere ondersteuning van een HR3 coach, om het geleerde te gaan implementeren en toepassen, op maat van je bedrijfsdoelstellingen.

Inschrijven

[super_form id=”950″]