Heidi Vrancken – Van der Valk Hotel Antwerpen

Midden in de samenleving

Fijn aan ConnectINC is dat ze ook bij andere bedrijven over de vloer komen. Ze staan midden in de samenleving én in het bedrijfsleven. Zij zien dus dingen die al werken bij anderen. Je hoeft niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden, maar gewoon toepassen wat zichzelf al heeft bewezen. Heel pragmatisch. Net als wij.

Ik had direct een klik met Veerle. Leuk, spontaan, open en daarom nooit een saaie boel. Die openheid zorgt ervoor dat je ook dingen tegen elkaar kunt zeggen die je van te voren misschien niet verwacht had. En dat kan dan weer deuren openen naar nieuwe, verrassende inzichten.

Heel pragmatisch

De coachingsessies van Veerle gingen over organisaties en leiderschap. We hebben ook het verzuimbeleid opgepakt.  Er werd binnen ConnectInc een werktafel  georganiseerd  rond verzuimbeleid. Daar hebben we ook de tips & tricks meegekregen om ons verzuimbeleid te finaliseren.

Meer aandacht voor persoonlijk contact

Managers zijn vaak vooral gefocust op de operationele en klantgerichte doelstellingen. Leiderschap is essentieel in functie van inclusie op de werkvloer, dus als je alleen gewend bent om om te gaan met mini-versies van jezelf, is een gedragsmatige verandering noodzakelijk. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel iets dat hen bezighoudt en daar willen we meer aandacht aan besteden.

We doen ons best, en het liefst op onze eigen manier

Wij zijn een hotel, en dat maakt dat waar wij tegenaan lopen soms anders is dan bij een gewoon bedrijf. We hebben vooral geleerd om open te staan voor andere manieren om leiderschap te trainen. Onze leidinggevenden hebben een Valk training gevolgd rond “ Effectief leidinggeven”. In deze training leerden we meer over communicatiestijlen en welke aanpak goed of juist niet goed werkt in bepaalde situaties. We kregen meer inzicht over het functioneren als leidinggevende. Dit bevordert onze persoonlijke groei en vaardigheden. We zullen ons doel bereiken, en dankzij ConnectINC doen we dat op onze eigen, specifieke manier.