Onze projecten

Dé weg naar een inclusieve werkvloer

ConnectINC. is een project in samenwerking met Stad Antwerpen en VDAB, waarbij we bedrijven en organisaties klaarstomen voor de toekomst. Dit door hen te helpen bij de uitbouw van een duurzaam en inclusief HR-beleid. Daarbij wordt gefocust op de diversiteit van de maatschappij, de snelheid van maatschappelijke verandering en ook de krapte op de arbeidsmarkt.

Wat houdt het traject in? Een beperkt deel in groep, waar je kennis opdoet, cruciale contacten legt en ervaringen uitwisselt met andere deelnemers. En daarnaast een uitgebreid individueel traject op maat van jouw noden.

Wie kan deelnemen? Elke organisatie, profit of social profit, dat minstens één afdeling mét personeel heeft in Antwerpen of één van zijn districten.

Wat kost het? Bijzonder weinig, nl. € 1207,- excl. btw, want Stad Antwerpen en VDAB betalen de rest van de rekening. En voor organisaties actief in de Sociale Economie is het zelfs volledig kosteloos.

In samenwerking met 

    

HR-workshops en bootcamps voor social profit organisaties

HR3 is ook partner van VERSO, de intersectorale werkgeversorganisatie voor Vlaamse sociale ondernemingen. In hun opdracht organiseren we in 2023 verschillende vormingen rond relevante HR-topics.

Bootcamp ‘Start to HR’ te Leuven: dit 3-daags traject is bedoeld voor mensen die geen echte HR achtergrond hebben, maar die er wel professioneel mee aan de slag gaan. Ze krijgen er kaders en handvatten aangereikt om de eerste stappen te zetten in een HR-beleid. Meer info, data en locatie vind je op de website van VERSO zelf.

Vorming Employer Branding & Employee Journey te Antwerpen: dit 2-daags traject geeft handvatten en methodieken om de instroom en retentie van medewerkers te verhogen via branding en organisatiecultuur. Meer info, data en locatie vind je op de website van VERSO zelf.

Drempelloos werven werkt, Access Lab laat je ontdekken hoe je wél nog goede mensen vindt

Merk je dat interessante kandidaten niet voor jouw bedrijf of organisatie kiezen? Of leveren je vacatures niet de juiste instroom? En komt door het niet vinden van geschikte mensen je dienstverlening in het gedrang?

Als jij bereid bent om het anders te doen, dan kunnen wij je echt helpen! Access Lab is een traject van 5 workshops (halve dagen) in kleine groepjes dat je inzichten en concrete handvatten geeft om drempellozer én veel gerichter te werven. Daar gaan we dan concreet mee aan de slag. En op het einde van dit traject heb je een 1ste gesprek met echte kandidaten.

Data Access Lab trajecten

Sorry, in 2023 zijn er geen lerende netwerken meer gepland.
Binnenkort publiceren we de agenda voor 2024.

Partners